Een zin per dag

Recensie Een zin per dag

Een alternatieve manier van dagboek bijhouden!

Een zin per dag

| vertaling: Mirthe Wolters| paperback | recensent: Barbara Oosthoek |

Recensie Een zin per dag

Een dagboek, persoonlijk beschreven.

Als tiener heb ik vele dagboeken vol geschreven met allerhande aan verhalen, belevenissen en hersenkronkels. Inmiddels blog ik al jaren (voor Onlybyme anoniem) en beschouw ik deze website half als dagboek met leuke persoonlijke dingen tussendoor. Maar deze ‘Een in per dag’, trok mijn aandacht.

Het drukke leven van een fulltime mama met eigen website en nog een aantal andere ‘petten’ heeft het te druk om elke dag een dagboek bij te houden. Naast het zijn van mama, vriendin, huishouden, diverse sociale afspraken, bloggen, zit de dag best vol. ‘Een zin per dag’ dat is echter wel te doen! Dus mijn interesse was gewekt.

De inhoud van mijn zinnen ga ik hier niet beschrijven, maar ik kan wel een indruk geven van het boek met wat foto’s in een collage.

Nou vooruit, eentje dan:

‘Mama! Een schildpad in de tuin! KIJK!!! Hij heeft een schelp!’

(Ik: Zou het soms een slak zijn Riana? 😉 )

Manier van gebruiken

Het is natuurlijk helemaal aan jezelf hoe je de inhoud met zinnen gaat vullen. Hier zullen het vaak de ludieke uitspraken van dochterlief zijn die ik niet wil vergeten. Elke dag vliegen er meerdere uit haar mond. Ze is al een hele dame van 5 en weet veel, maar is soms nog zo heerlijk onschuldig en slaat dus ook de plank nog wel eens mis. Erg leuk voor later!

Voorin het boek staat de beschrijving en hoe het boek te gebruiken. Klik op de foto’s voor een vergroting om het goed te kunnen lezen.

Inkijkexemplaar

Mocht je het boek in zijn volle vorm willen inine dan kan dat via deze link.

Conclusie

Hier enthousiasme, al vind ik het uiterlijk niet al te spannend. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud en de prijs van €10,– is schappelijk te noemen. Daarom wil ik het boek aanbevelen voor een snelle manier om de zin van de dag snel en bij elkaar te bewaren voor later om terug te bladeren.

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking met Uitgeverij Unieboek|Spectrum

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten