Een goed team

Recensie Een goed team, José Vriens

In een goed team wordt het leven van Fenna behoorlijk roerig nadat ze een keuze maakt. Enkel hoe ga je om met iemand die door die keuze je leven wil beheersen?

Een goed team

| auteur: José Vriens | uitgeverij: Ellessy | paperback | recensent:Antoinette van Steeg |

Recensie Een goed team

Inhoud

De 29 jarige Fenna heeft een goed leven. Ze woont samen met Lars en heeft een goede baan en financieel is alles op orde. Samen denken ze er zelfs over samen een bedrijf op te zetten. Ze vormen een goed team samen, zowel zakelijk als privé. Het leven lacht het jonge stel toe totdat ze op zakenreis Brandon Daniels ontmoet. Ze belandt met hem in bed met verstrekkende gevolgen.

Steven is content met Fenna en prijst haar om haar inzet en grote talenkennis. Om deze reden wordt ze vaak gevraagd naar het buitenland te reizen om buitenlandse klanten te werven. Helaas komt ze Brandon ook hier tegen, terwijl ze duidelijk heeft aangegeven dat ze spijt heeft van hun one night stand.

Brandon heeft echter een troef. Hij heeft opnames gemaakt van hun spannende nacht en dreigt deze online te zetten en te verzenden aan Lars. Hij wil dat Fenna een aantal zaken op haar werk doordrijft, waar Fenna faliekant tegen is. Ze heeft het gevoel geen keuze te hebben, helemaal als Steven lyrisch is van Brandon. Hij wil hun zelfs samen op een nieuw op te zetten project zetten!

Ondertussen is Lars op de hoogte van Fenna`s slippertje en maakt het uit. Fenna heeft andere woonruimte gevonden en zit in zak en as. Ze is haar grote liefde kwijt en staat met haar rug tegen de muur omtrent alles over haar werk en Brandon.

Langzaamaan pakt ze haar leven wat op en ontmoet een man wanneer ze verhuist naar een flat. Brandon lijkt meer afstand te nemen en de rust keert in haar leven terug. Maar voor hoelang? Als ook met deze man wat gebeurt vallen er steeds meer puzzelstukjes op hun plek, helemaal wanneer ze in contact komt met een ex van Brandon.

Hoever gaat Brandon voor Fenna? Zal Fenna haar leven weer kunnen oppakken?

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette(41): Een feelgoodroman met een tikkeltje spanning, is een goed team. Het verhaal leest vlot ondanks dat de auteur er voor gekozen heeft veel herhaling te kiezen in de gebeurtenissen.

Fenna haar leven raakt totaal overhoop na haar slippertje. Verschrikkelijk als iemand besluit je zo te stalken en te chanteren. Toch had dit niet iets minder aangedikt kunnen worden om het verhaal nog meer te laten leven.

Het was al een tijdje geleden dat ik iets had gelezen van José Vriens, toch herkende ik haar schrijfstijl direct. Heerlijk even wegkruipen op de bank en een feelgood lezen. Dit is wat ik heb gedaan met een goed team. Het boek eindigt natuurlijk goed. Juist dat is zo fijn aan een feelgood. Lekker wegdromen in een boek en met een blij gevoel het boek uitlezen. José Vriens heeft dit zeker weten te bereiken met dit boek.

Absoluut een aanrader voor de liefhebbers van dit genre. Een tip voor de koude, donkere avonden die ons weer te wachten staan.

 

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten