Een dikke tien van Meester Mark

Recensie Een dikke tien van Meester Mark

Een dikke tien van Meester Mark is het vervolg op Meester Mark rekent het goed. Een hilarisch boek met de leukste kinderlogica.

Een dikke tien van Meester Mark

| auteur: Mark van der Werf | uitgeverij: Scriptum | paperback | recensent: Wendy van den Berg|

Recensie Een dikke tien van Meester Mark

Inhoud

Een dikke tien van Meester Mark is weer een pareltje op het gebied van kinderlogica. De komische gedachtegangen en opmerkingen van kinderen komen samen in dit boek. Ondersteund door een gevatte opmerking van Mark zelf.

51 103

 

 

 

 

 

 

 

Van de liefst bedoelde complimentjes, die helaas toch verkeerd geuit worden, tot een hokje bijtekenen als je het goede antwoord niet vindt in de multiplechoice vragen. De oprechte, maar bijdehante, antwoorden op vragen uit een werkboekje. Alles komt voorbij.

39 087

Persoonlijke Leeservaring

Wendy (41): Een dikke tien van Meester Mark is weer een fantastisch boek. Het vorige boek, Meester Mark rekent het goed, heb ik ook mogen recenseren en heb me daarbij helemaal krom gelachen. Vandaar dat het geen moeilijke keuze was toen ik hoorde dat er weer een boek van hem aankwam. Ik moest het gewoon lezen.

Bladzijde na bladzijde had ik een lach op mijn gezicht. Hoe origineel de opmerkingen van kinderen kunnen zijn, wist ik natuurlijk al door mijn eigen 3 kinderen. Ik kan er enorm van genieten en in het boek komen toch weer nieuwe dingen voorbij.

Ik vond het een genot om ook dit boek te mogen lezen. De logica die de kinderen hebben, de eerlijkheid (die soms niet helemaal gepast is op dat moment), ik kan er erg om lachen. Ik ben blij dat Mark dit allemaal in boekvorm heeft gezet. Zo kan ik het er nog regelmatig bij pakken. Want lezen is lachen met dit boek.

 

Winactie Een dikke tien van Meester Mark

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je Een dikke tien van Meester Mark wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 25 maart middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten