Recensie De organizing agenda 2018, Zamarra Kok

de organizing agenda 2018

De organizing agenda van 2018! Super praktisch, overzichtelijk en met deze prachtige cover een eye-catcher!  

de organizing agenda 2018

| auteur: Zammara Kok | uitgeverij: Karakter B.V. | hardcover | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie De organizing agenda 2018

Inhoud

Zamarra Kok heeft met deze prachtig ogende agenda, een overzichtelijke agenda gecreëerd die je werk en privé gestructureerd houdt zowel wekelijks als maandelijks. Doordat de agenda een hardcover is, blijft hij mooi. De ringband is ideaal omdat je de agenda zo kunt neerleggen op een deel van de week. Bij het openen zie je meteen een plastic hoesje waar je foto’s of notitieblaadjes in kan doen. Dit scheelt weer zoeken naar losse papiertje of klungelen met paperclips. Dit hoesje zit ook aan het einde van de agenda, superhandig.

De weekplanning is overzichtelijk en begint bij de maandag, jippie! Zamarra gebruikt lichte kleuren in haar agenda wat rust uitstraalt. Vaak staat hier de agenda overvol. Elke maand start met een taakplanner en budgetplanner. Ideaal voor mensen die snel alles overzichtelijk willen hebben i.p.v. de agenda helemaal door te bladeren. Ook de feestdagen en bijzondere dagen heeft ze meegenomen in de weekplanner.

Bekijk bij bol.com alvast het inkijkexemplaar van deze zeer handige organizing agenda!

Als afsluiting heeft Zamarra een jaaroverzicht van de huishoudelijke klusjes, een onderhoudsplanning en wat tips en trucs. Ook heeft ze hier ruimte gemaakt voor notities. Altijd handig als je snel wat wil opschrijven.

Voor een snel en opvallend overzicht in de weekplanning, heeft ze stickers, die achter in de agenda in te vinden zijn en die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld sport, vakantie en tandarts.

Daarnaast heeft ze voor de gebruikers van deze agenda nog een aantal kortingsbonnen. Dat is een leuke toevoeging die de agenda net een extra tintje geeft.

De organizing agenda is een complete agenda met voor ieder wat wils. Overal is aan gedacht wat de agenda tot een echt must have maakt.

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette(40): Voor mij is het de eerste kennismaking met de agenda van Zamarra Kok. Wow wat ben ik blij en verrast met deze agenda! Ten eerste is hij prachtig en valt op door zijn eenvoud. De inhoud doet zeker niet onder aan de voorkant. 

De agenda is zeer uitgebreid wat het mij ,als gebruiker, alleen maar makkelijker maakt. De stickers zal ik zeker gaan gebruiken. Het valt toch sneller op dan als je het opschrijft.

De agenda is ideaal voor mensen die veel reizen. Onder elke dag is ruimte gemaakt wat je kilometers, onkosten en uren waren, super makkelijk. 

Deze agenda gaat mij veel gebruiksgemak geven en ik kan alleen maar positief zijn. Het is een complete ondersteuning voor de planning van je leven en je gezin.

Heb jij nog geen nieuwe agenda of ben je overtuigd dat deze agenda echt nog een aanvulling is in jouw gezin? Doe mee met de winactie! We mogen maar liefst VIER exemplaren verloten aan onze volgers.

Winactie Organizing agenda 2018

 Regels voor deelname:

 • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
 • Geef hieronder in een reactie aan dat je de organizing agenda 2018 wilt winnen.
 • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
 • Deze winactie eindigt op zondag 8 oktober middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
 • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
 • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
 • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Eerder verschenen blogs

116 Reacties

 1. Ik wil de organizer heel graag winnen!!

 2. De organizing agenda 2018 wil ik heel graag winnen, ik volg je op Bloglovin ,Facebook en Instagram

 3. Wauw geweldig! Perfecte agenda voor mijn dochter die studeert en voor haar werk kilometers en uren moet bijhouden om te declareren. Mooie combi!

 4. Ik wil ontzettend graag de organizing agenda 2018 winnen.

 5. Ik zou De organizing agenda graag willen hebben …. Ik merk, naarmate ik ouder word dat mijn hoofd steeds meer een chaos aan het worden is en heb het echt nodig om dingen op te schrijven .

 6. Wauw, die is mooi en handig

 7. Ik wil heel graag de organizing agenda 2018 winnen

 8. Winnen wij heel graag om alle uren en kosten netjes bij elkaar te kunnen noteren plus nog alle afspraken. Ideaal zo’n agenda.

 9. Ja graag. Beetje georganiseerder mag het hier wel.

 10. Ik wacht nog even met bestellen!! Wie weet win ik hem wel 😍

 11. Super leuk! Ik doe graag mee 🙂

 12. de zaken op orde, daar hou ik wel van. doe graag mee

 13. Ikzou hem graag winnen , met twee kinderen die onregelmatige werken ben ik de draad wel een kwijt..dan de afspraken nog. Een warboel van briefjes hoeft zo niet meer

 14. Met deze agenda zou ik voor het eerst op tijd zijn met een nieuwe agenda voor het volgende jaar. Tot nu toe ben ik telkens te laat en krabbel ik al mijn afspraken in de “oude”agenda tot dat deze helemaal vol notities staat en moet dan toch weer zo’n lelijk exemplaar kopen omdat de leuke er natuurlijk allang uit zijn verkocht.

 15. Dit lijkt me een geweldige agenda, ik maak dan ook graag kans!

 16. Oja heel graag zo kan ik veel makkelijker alles onthouden voor mezelf, mijn moeder en mijn zoon en kleinzoon

 17. Graag zou ik deze super handige agenda winnen. Alles overzichtelijk bij elkaar is erg prettig.

 18. Meestal gebruik ik allerlei losse lijstjes om mijn werk op orde te houden. Deze agenda zou een mooie plaats zijn om het allemaal overzichtelijk bij elkaar te houden. Ik zou hem graag winnen!

 19. Wauw leuke winactie! Graag zou ik de agenda willen winnen. Super handig in gebruik, veel schijfruimte en overzichtelijk!!

 20. leuk ik doe graag mee om meer orde te kunnen houden

 21. Dit lijkt mij ideaal voor mijn chaotische huishouding

 22. Dat ziet er handig uit. Lijkt me echt iets voor mij!

 23. Nice!!! Zou hem heeeeeel graag willen winnen 😍😍

 24. De organizing agenda 2018 zou ik zo graag willen winnen,een geweldige kans om er een prachtig dagboek van te maken !!!

 25. Wat een schitterende agenda daar ga ik graag het jaar mee door hoor!

 26. Mooi. Echt iets voor mijn gezin

 27. Zou echt super zijn om deze te winnen!

 28. Ja graag! Mooie agenda met praktische ringband

 29. ik doe heel graag mee om zo ons blog in 2018 nog georganiseerder te maken. Ik volg je via verschillende kanalen al Linda Raaijmakers en lindaenbjorn. l_raaymakers@msn.com

 30. ja mooie agenda en ik ben van het gegeven wie schrijft die blijft. Gebruik liever een echte agenda dan de agenda n de telefoon En deze agenda is praktisch en ziet er ook nog heel gelikt uit.

 31. Dit zou voor mij ideaal zijn. Ik heb al zolang ik me kan herinneren moeite met planning en structuur dus hiermee zou ik een handvat hebben om het hopelijk eindelijk wel onder controle te krijgen.

 32. Lijkt me erg handig! Ik doe mee 🙂

 33. Het zou met deze agenda wel lukken om wat meer overzicht en regelmaat in het leven te krijgen. De agenda’ is dus heel welkom !!!

 34. ideaal! nu we binnenkort zullen bestaan uit 4 gezinsleden 🙂

 35. Ik ben altijd op zoek naar leuke agenda’s , deze spreekt mij wel aan. Ik wil dus ook graag meedoen aan deze winactie!

 36. Perfect voor zo’n slodervos als ik.

 37. Ik zou graag de organizing agenda van Zamarra winnen!

 38. Super actie, super interessant voor albmujn dochter haar aktiviteiten alsook de mijnen aanvdikters bezoeken ! 😜

 39. Ik doe graag mee, ziet er heel leuk en handig uit!

 40. Ik wil die organizing wel winnen . ik ga je volgen op FB en instagram

 41. Anita te Gussinklo

  Zo’n overzichtelijke agenda lijkt me we wat.

 42. Ja heel graag.ik jan hem goed gebruiken om werk en prive te kunnen combineren

 43. Ik wil heeeeel graag deze organizing agenda 2018 winnen!!

 44. ik doe graag mee voor de organizing agenda 2018

 45. Lijkt me een erg handige agenda. Zeker die ringband. Zou het dan volgend jaar eindelijk lukken alle klusjes bij te houden 🙂

 46. Wat een goede actie! Deze overzichtelijke agenda kan ik volgend jaar zeker goed gebruiken in mijn nieuwe baan. Ik volg Onlybyme op Insta en facebook.

 47. Deze agenda lijkt me superhandig! ik doe graag mee aan de verloting

 48. Ik zou het superleuk vinden om te winnen!

 49. Super handig en heel erg welkom! Zo kan het haast niet meer mis gaan met gemaakte afspraken!!

 50. Dit is echt geweldig voor mijn chaotische hoofd. Dit heb ik echt nodig voor mijn werk om alles goed bij te kunnen houden. Ik doe dus mee..

 51. Deze agenda heb ik voor dit jaar ook. Ik vind hem echt heel fijn. Dus ik maak heel graag kans.

 52. Mooi en praktisch, die wil ik ook…

 53. Deze organizing agenda voor het komende jaar zou hier super welkom zijn…af en toe worden de afspraken vergeten …

 54. Dit jaar had ik voor het eerst de organising agenda en ik vond hem echt top. Zou hem ook heel graag voor komend jaar willen hebben 🙂

 55. Zou deze heel graag winnen…is super handig..vergeet ik misschien niet zo veel meer😊

 56. Het lijstjesmens in mij zou daar super blij mee zijn.

 57. Evelien Kramer ter Veen

  Ook ik waag graag een kansje voor de organizing agenda 2018. Dit lijkt me dé perfecte agenda voor zo’n mega chaoot als ik… 🍀👍🍀👍

  1. Evelien Kramer ter Veen

   Natuurlijk volg ik ook op Instagram 😇😉

 58. Ooeh leuk! Normaal ben ik al georganiseerd maar door drukte op het werk, kan ik wel weer wat hulp gebruiken 🙈

 59. Bianca Schonewille

  Ik zou de organiser heel graag willen winnen,kan ik erg goed gebruiken!

 60. Ik ben dol op agenda’s dus ik doe graag mee.

 61. Ik doe graag mee voor de organiser agenda, zou super zijn om alles te plannen.

 62. Joke Dezijn-Oosterling

  Ik doe heel graag mee voor de organizing agenda 2018! Lijkt me de perfecte agenda voor mij en mijn drukke gezin.

 63. Ik gebruik al jaren de organizing agenda van Zamarra Kok! Ik heb nog nooit de behoefte gehad om over te stappen op een andere agenda omdat de organizing agenda aan al mijn wensen voldoet. Hij is overzichtelijk en heeft genoeg ruimte om te schrijven. De stickers laten mij in een oogopslag zien dat de container aan de weg moet of mijn zoontje naar het consultatiebureau moet. De ruimte voor het weekmenu en de pagina’s met budgetcontrole vind ik top. De 2018 versie heb ik nog niet in mijn bezit, maar ik zou het fantastisch vinden hem te winnen. Net als alle andere jaren ga ik dan met liefde mijn jaar plannen in deze agenda. Groetjes Carmen

 64. Heel graag!! Kom graag kans maken op de organizing agenda

 65. Jaaaa ik wil graag meedoen! Ik moet echt LEREN organiseren want mijn hoofd stroomt over en ik heb dingen niet meer helder. Deze agenda zou dus de juiste stap in de richting zijn 🙂
  Ik heb geliked/gevolgd op Facebook & Instagram!

 66. Super handig. Maak graag kans op zo’n agenda.

 67. Ik doe graag mee, lijkt me een mooie complete agenda! Zeker het huishuidschema en de planners zijn een mooie aanvulling op de gewone agenda

 68. Ik ben gek op agenda’s om alle plannen en lijstjes in bij te houden. Doe graag mee aan deze winactie

 69. erg leuk ik doe erg graag mee ik kan niet zonder een agenda ander vergeet ik alles

 70. Ik wil heel graag de organizing agenda winnen, omdat ik op sommige vlakken echt nog wat te leren heb… 😊

 71. oh deze lijk me erg handig, ik waag graag een kansje!

 72. misschien kan die organizing agenda 2018 mij helpen mijn zaakjes in het nieuwe jaar beter op orde te houden, ik waag in ieder geval graag een kansje!

 73. Lijkt me een handige agenda . Ik doe graag mee

 74. Ik wil hem graag winnen voor een vriendin die wel wat organising tips kan gebruiken.

 75. Heel erg graag. Ik ben dit jaar net begonnen met een hbo studie lerarenopleiding, ik werk 24 uur, ik run een huishouden alleen met mijn dochter en ik help als vrijwilliger in de bibliotheek. Kortom, ik organiseer heel veel in een week en daarvoor heb ik goede agenda voor nodig. Wil dus graag meedoen met deze actie.

 76. Deze organizer lijkt me heel handig en die zou ik dan ook graag willen winnen

 77. Leuk! als moeder van twee ad(h)d’ers kan ik wel een agenda gebruiken die orde in m’n chaotische leven kan houden.

 78. Een agenda is voor mij onmisbaar. Werk, vriend, vriendinnen, ouders, familie. Alles moet ik plannen want anders vergeet ik nogal eens iets. Deze agenda van Zamarra Kok lijkt me heel handig

 79. Sandy van der Kolk

  Ik wil heel graag meeloten voor de organizing agenda 2018 want ik kan alle hulp gebruiken 😉
  Uiteraard volg ik nog steeds op instagram en twitter.

 80. Ik maak graag kans! Heb ook de extra kansen gedaan (:

 81. Ik kan goed een agenda gebruiken met mijn af en toe wat chaotische brein. Loot dan ook graag mee!

 82. Ik wil graag deze agenda; een papieren computer winnen! Alles wat ik wil registreren in 1 bundel! top!

 83. Zo’n prachtige agenda geeft rust! 👍 Komend jaar heb ik met 4fun Amersfoort weer veel mooie optredens (en repetities) voor de boeg en belangrijk om deze goed in te plannen. Deze agenda helpt daarbij 😀

 84. Op dit moment loop in bij een coach en een psycholoog. Beide leer mij, creëer eens orde in jouw chaos, dat doe ik dus nooit. Dit zou een mooie manier zijn er eens echt mee te beginnen. Gewoon oldskool, offline een agenda bijhouden.

 85. Dit is ideaal voor ons chaotische gezin. Zo kan ik ons leven toch een beetje organiseren en alles in de goede banen leiden

 86. naarmate ik ouder word, wordt het bepaald niet makkelijker alles te onthouden, goed te organiseren en overzicht te houden… Zo’n Organizing Agenda lijkt mij wel wat. Ga op de postbode letten.. Ben benieuwd

 87. Met 2 kleintjes, werk en een druk sociaal leven is zo’n organizing agenda wel zo fijn dus ik die heeeel graag mee

 88. Ik doe graag mee voor de De organizing agenda 2018 zodat ik altijd makkelijk mijn afspraken bij kan houden en nooit meer hoeft te vergeten.

 89. Handig deze organizing agenda, daar maak ik graag kans op! Groetjes, Sabrina

 90. in ons drukke gezin kan ik wel wat “organisatie” gebruiken

 91. Ieder jaar koop ik een agenda, vind dat veel makkelijker en overzichtelijker werken dan alles in de telefoon. Daarnaast ziet deze er prachtig en handig uit!

 92. Toch jammer dat je zoveel reclame maakt voor een gekopieerd product. Het is helemaal niet de originele Organizing Agenda.

  1. Reclame maken nee, een recensie (hoe de recensent deze agenda is bevallen) met een winactie ja. Indien een andere agenda zich had aangediend had deze ook behandeld geworden. Het is niet of of, puur wat voorbij komt en we kunnen niet zelf alle partijen benaderen voor alle soorten boeken etc. Daarbij willen ook niet alle partijen dit laten recenseren etc. en er is geen verplichting om deel te nemen aan deze actie. Het is puur iets wat de uitgeverij ter beschikking stelt, wij winnen hier als Onlybyme niet bij.

 93. Wat een mooie agenda hij is niet alleen mooi en prettig on te lezen hij helpt mij ook mijn leven op orde zetten.

 94. Prachtige agenda. Ik loot graag mee.

 95. Ik vind dit een superfijne agenda en maak graag kans.

 96. Een hele handige agenda. Ik doe graag mee.

 97. Ja ik wil ook weer mee loten voor deze mooie organizing agenda.

 98. Ik doe weer graag mee. Mooi en handig 🙂

 99. Heel fijn zo’n organizer 🙂

 100. ik maak GRAAG kans om de organizing agenda 2018 te winnen.

 101. Dit is een agenda waar ik op gewacht heb.
  Lekker alles overzichtelijk op orde, daar houd ik van.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op bloglovin en doe graag mee.

 102. Superhandig! Ik doe graag mee

 103. Ik maak graag kans op de organizer. Ik houd mijn huis graag netjes, maar mijn hoofd net zo zeer! En met deze planner gaat dat goed komen 😉
  (ik heb geen facebook)

 104. wowwwwww orde en overzicht i love it!

 105. Heb nog geen agenda, gebruik altijd een kalender, maar die ligt nu helemaal uit elkaar..ook niet handig…En dit lijkt me een mooie en praktische organizing agenda 2018 van Zamarra Kok om alles bij te houden!

 106. Mieke van Deventer

  Ik ben ook benieuwd naar deze organizer, ik loot graag mee.

 107. kempenaers anita

  doe graag mee voor de organizer, ziet er zeer handig uit

 108. doe graag mee voor mijn dochter die kan die goed gebruiken

 109. Ohhh dat zou goed van pas komen in ons gezin! Ik zou de organizing agenda 2018 graag willen winnen!

 110. Susanne van der Veen

  Handig én mooi! Doe graag mee!

 111. Jaaaaa …. Deze agenda lijkt me superhandig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge