de organizing agenda 2018

Recensie De organizing agenda 2018, Zamarra Kok

De organizing agenda van 2018! Super praktisch, overzichtelijk en met deze prachtige cover een eye-catcher!  

de organizing agenda 2018

| auteur: Zammara Kok | uitgeverij: Karakter B.V. | hardcover | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie De organizing agenda 2018

Inhoud

Zamarra Kok heeft met deze prachtig ogende agenda, een overzichtelijke agenda gecreëerd die je werk en privé gestructureerd houdt zowel wekelijks als maandelijks. Doordat de agenda een hardcover is, blijft hij mooi. De ringband is ideaal omdat je de agenda zo kunt neerleggen op een deel van de week. Bij het openen zie je meteen een plastic hoesje waar je foto’s of notitieblaadjes in kan doen. Dit scheelt weer zoeken naar losse papiertje of klungelen met paperclips. Dit hoesje zit ook aan het einde van de agenda, superhandig.

De weekplanning is overzichtelijk en begint bij de maandag, jippie! Zamarra gebruikt lichte kleuren in haar agenda wat rust uitstraalt. Vaak staat hier de agenda overvol. Elke maand start met een taakplanner en budgetplanner. Ideaal voor mensen die snel alles overzichtelijk willen hebben i.p.v. de agenda helemaal door te bladeren. Ook de feestdagen en bijzondere dagen heeft ze meegenomen in de weekplanner.

organizing agenda 2018

Bekijk bij bol.com alvast het inkijkexemplaar van deze zeer handige organizing agenda!

Als afsluiting heeft Zamarra een jaaroverzicht van de huishoudelijke klusjes, een onderhoudsplanning en wat tips en trucs. Ook heeft ze hier ruimte gemaakt voor notities. Altijd handig als je snel wat wil opschrijven.

Voor een snel en opvallend overzicht in de weekplanning, heeft ze stickers, die achter in de agenda in te vinden zijn en die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld sport, vakantie en tandarts.

Daarnaast heeft ze voor de gebruikers van deze agenda nog een aantal kortingsbonnen. Dat is een leuke toevoeging die de agenda net een extra tintje geeft.

De organizing agenda is een complete agenda met voor ieder wat wils. Overal is aan gedacht wat de agenda tot een echt must have maakt.

Noc en AGENDA 025 e1506064813784

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette(40): Voor mij is het de eerste kennismaking met de agenda van Zamarra Kok. Wow wat ben ik blij en verrast met deze agenda! Ten eerste is hij prachtig en valt op door zijn eenvoud. De inhoud doet zeker niet onder aan de voorkant. 

De agenda is zeer uitgebreid wat het mij ,als gebruiker, alleen maar makkelijker maakt. De stickers zal ik zeker gaan gebruiken. Het valt toch sneller op dan als je het opschrijft.

De agenda is ideaal voor mensen die veel reizen. Onder elke dag is ruimte gemaakt wat je kilometers, onkosten en uren waren, super makkelijk. 

Deze agenda gaat mij veel gebruiksgemak geven en ik kan alleen maar positief zijn. Het is een complete ondersteuning voor de planning van je leven en je gezin.

Heb jij nog geen nieuwe agenda of ben je overtuigd dat deze agenda echt nog een aanvulling is in jouw gezin? Doe mee met de winactie! We mogen maar liefst VIER exemplaren verloten aan onze volgers.

Winactie Organizing agenda 2018

 Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je de organizing agenda 2018 wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 8 oktober middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten