Confrontatie

Recensie Confrontatie!, Esther van der Ham

Confrontatie! is het derde deel uit de C-serie. Een meeslepend drama waarin Annabel de complete regie over haar eigen leven verliest.

Confrontatie

| auteur: Esther van der Ham | uitgeverij: Droomvallei | paperback en E-book | recensent: Wendy van den Berg |

Recensie Confrontatie

Inhoud

Confrontatie is deel 3 van de C-serie.

Annabel is op vakantie in Spanje. Ze geniet er enorm van omdat haar familie erbij is. Zelf heeft ze nog geen gezin maar ze kan reuze genieten van de kinderen van haar broer. Ze zien elkaar niet zo vaak en zo’n vakantie is dan een uitkomst. Annabel kan het ook goed vinden met haar moeder en diens man maar met haar schoonzusje is de band een stuk minder.

Als ze na een dagje strand ’s avonds in een restaurant gaan eten, wordt Annabel aangetrokken tot de ober. Ook hij loopt te sjansen met Annabel en geeft haar op het laatst een briefje met een adres. Ze spreken af om elkaar daar na zijn werktijd te ontmoeten.

Na het eten gaat iedereen terug naar het hotel waar ze logeren en Annabel zegt halverwege dat ze nog even van het uitzicht wil genieten en ze blijft achter. Ze heeft niemand verteld van haar afspraakje maar of dat zo’n goed idee was…

De avond eindigt echter anders dan verwacht. Ze wordt wakker in het ziekenhuis met haar moeder aan haar zij. Wat is er gebeurd? Niemand weet het.

Eenmaal weer thuis, probeert Annabel haar leven weer op te pakken maar dat valt niet mee. Ze is moe, misselijk en erg kortaf tegen iedereen. Uiteindelijk belandt ze in een wereld waar ze niet wil zijn. Of toch wel?

Persoonlijke Leeservaring

Wendy (41): De eerste 2 boeken van Esther van der Ham had ik al gelezen. Confrontatie! is een erg goed vervolg op Controle! en Contact!. Je hoeft deze 2 boeken niet gelezen te hebben om Confrontatie! te snappen, maar ik raad toch aan het wel te doen. Dat maakt het boek nóg beter.

Vanaf het eerste hoofdstuk zat ik in het verhaal en kwamen mijn emoties rondom Annabel al los. Dit is heel het boek gebleven waardoor ik soms zo meeleefde dat ik haar wou waarschuwen voor de gevaren. Niet dat ik alle gevaren al aan zag komen, maar een aantal kon ik toch wel inschatten.

Soms moest ik het boek zelfs even wegleggen en iets anders gaan doen. Puur omdat het zo intens geschreven is en Annabel door een hel gaat terwijl ze in tweestrijd staat. Blijft ze in deze hel, zo slecht is die toch niet, of heeft ze de moed en kracht om zich eruit te vechten? Ik wil zo graag dat ze de kracht vindt, maar snap ook dat ze wil blijven waar ze is. Dus zelf las ik ook met die tweestrijd in mijn hoofd, hopende dat ze de goede beslissing zou nemen.

Dit boek lees je niet…je beleeft het!

 

Winactie Confrontatie

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je Confrontatie wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 15 april middernacht.
  • De winnaars van de gesloten winacties worden in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt. Indien je hebt gewonnen ontvang je altijd persoonlijk via de mail bericht.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten