Linda van Rijn Ciao Bella scaled

Recensie Ciao Bella, Linda van Rijn | Thriller

Ciao Bella had op momenten meer weg van een roman dan van een thriller. Een aanrader voor romanliefhebbers die wat spanning waarderen!

Linda van Rijn Ciao Bella

| auteur: Linda van Rijn | uitgeverij: Uitgeverij Marmer | recensent: Inge van de Vegte |

Recensie Ciao Bella

Na 12 jaar en 29 boeken verder (dit op zich is al een indrukwekkend schrijftempo!) zijn we er in april eindelijk achter gekomen wie er schuil gaat achter het pseudoniem Linda van Rijn. De oplettende lezer had kunnen bedenken dat de schrijfster de boeken onder haar eigen naam zeer waarschijnlijk ook bij Uitgeverij Marmer uit zou geven. Helaas heb ik het niet zelf vooraf kunnen ontrafelen dat Mariëtte Middelbeek erachter zat. Van haar heb ik maar 1 boek gelezen (Turbulentie), dit in tegenstelling tot de boeken van Linda van Rijn, die ik bijna allemaal heb gelezen.

Persoonlijke Leeservaring

Inge (38): Ciao Bella is, net zoals de andere boeken van Linda van Rijn, weer een heerlijk boek om in de zon aan de rand van het zwembad te lezen, en dat is precies wat ik heb gedaan! Het leest makkelijk weg en de verhaallijn heeft me weten te verrassen. Op sommige momenten merkte ik dat ik m’n adem inhield, al had dat wel wat vaker het geval mogen zijn. Soms had het boek meer weg van een roman dan van een thriller, dus voor wie op zoek is naar een bloedstollende thriller lijkt Ciao Bella me niet de juiste keuze.

Ik kijk alweer uit naar het volgende (zomer of winter?) boek van Linda van Rijn!

Inhoud

Waarschuwing: de achterflap van het boek bevat teveel informatie!

Zoals zo vaak ben ik blij dat ik vooraf niet de achterflap (of zoals in mijn geval bij het e-book pagina 2) heb gelezen. Hieronder volgt daarom een kortere versie van “Over dit boek”:

Verkorte veilige versie:

Met haar man Hugo runt Sanne een succesvolle camping aan het Italiaanse Gardameer. Tot één onfortuinlijke avond alles verandert…

Sanne en Hugo hebben een paar jaar geleden camping Ciao Bella aan het Italiaanse Gardameer overgenomen. Na een intensieve verbouwing loopt de camping in de buurt van Peschiera del Garda inmiddels prima. Met hun dochtertje Zoë en zoontje Noah genieten Sanne en Hugo van de Italiaanse zon, het succes van hun camping en hun leven dat sinds de emigratie naar Italië zoveel beter is geworden. Dat komt niet in de laatste plaats door de vrienden die ze in hun nieuwe thuisland hebben gemaakt. Zo is Sanne bevriend geraakt met de Nederlandse Helena, die yogalessen geeft aan de campinggasten. Met haar extravagante en vrijgevochten natuur is Helena de tegenpool van Sanne, maar dat maakt hun band juist zo goed. En niet alleen Sanne en Helena kunnen het goed met elkaar vinden, ook Zoë kan goed opschieten met Helena’s zoontje Alexander.

Maar dan wordt Sanne opeens ’s nachts gebeld…

Ga jij na het lezen van deze recensie dit boek lezen? Ben jij fan van Linda van Rijn?


Mocht je het boek Ciao Bella willen aanschaffen overweeg dat dan via onderstaande link:

Indien je het boek Ciao Bella via deze link bij Bol.com aanschaft krijgt Onlybyme hiervoor een klein bedrag. Voor jou als koper zijn er geen extra kosten van toepassing.


Bewaar deze pin voor later:

Linda van Rijn Ciao Bella 1

Je kan Onlybyme vinden op PinterestFacebookInstagramTwitter en Bloglovin’.
Leuk als je deze website gaat volgen!

Eerder verschenen recensie van Linda van Rijn:

Recent verschenen recensies:

Recensie Verraderlijk spel, Nadine Barroso | Thriller (aanrader!)

Recensie De laatste vrouw, Chantal van Mierlo | Thriller

Recensie Vertrouwen of verliezen, Wendy Brokers | Roman

Recensie De uitdaging, Marit Vanström | Thriller

Geboortelot Anita Larkens | Historische roman

De verloren jongen, Chantal van Mierlo

Het kamermeisje, Nina Prose

Is het al zeven uur?, Margot C. Pol

Kijk voor honderden eerder verschenen recensies onder de categorie boeken.

Disclaimer: de uitgeverij heeft een recensie-exemplaar beschikbaar gesteld.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten