bullet journal

Recensie Bullet Journal, Zamarra Kok

Bullet Journal, een persoonlijk cadeautje voor jezelf!

Ideaal om meer orde te scheppen in een chaotisch leven!

bullet journal

| auteur: Zamarra Kok | uitgeverij: Karakter | paperback | recensent: Barbara Oosthoek |

Recensie Bullet Journal

Inhoud

Het doel van een Bullet Journal is het creëren van rust en ruimte in je hoofd. Zelfs de meest georganiseerde types kunnen best een plek gebruiken waar alles tezamen komt. Alle zaken die je normaal verdeelt over je agenda, post-it briefjes, telefoon, dagboek en whiteboard komen tezamen in je eigen BuJo. Je kan zo overzicht creëren en doordat alles op 1 plek is verzameld, geeft dat rust.

Je kan feitelijke een BuJo gebruiken zoals je zelf goed uitkomt: agenda, quotes, tekeningen, mindmaps, verslaglegging, krabbels, doelen stellen, etc. Een aanvulling op de standaard agenda die vaak te weinig plek heeft om alles in te verwerken.

Persoonlijke Leeservaring

Barbara (39): Zelf heb ik wat moeite gehad met het opzetten van mijn eigen BuJo. Ik wist eerst niet goed wat ik ermee aan moest, maar de tips achterin hielpen me goed op weg. Daar ik soms last heb van een wat perfectionistische inslag en dus dan het er ook fantastisch uit wil laten zien, merkte ik dat me dat wat remde.

Inmiddels ben ik enthousiast over het concept BuJo en zal ik mijn BuJo gebruiken hoe het me uitkomt. Het is een ‘soort van’ dumpplek van ideeën geworden, die daardoor allen bijeen zijn verzameld. Best handig als je een creatieve geest hebt en altijd van alles bedenkt wanneer er geen tijd is om dit direct om te zetten in daden. 😉

23157776 1664687076909540 1913482371 o

Een aanrader voor mensen die meer orde willen scheppen in hun persoonlijke chaos in de bovenkamer!

Ik denk dat velen de Bullet Journal zullen waarderen zodra ze eenmaal hebben bedacht hoe ze deze gaan inzetten in hun leven om dit te veraangenamen. Het totaal vrije karakter met vele invullingen maakt het des te toegankelijker voor vele doeleinden.

23191707 1664687353576179 1761231443 o

Met de feestdagen snel genoeg weer voor de deur is deze Bullet Journal naast een persoonlijke cadeautje voor jezelf ook ideaal om weg te geven aan een dierbare. Doe gerust mee met deze winactie en misschien kan jij met Sinterklaas of kerst een dierbare aangenaam verrassen!

3 x Winactie Bullet Journal

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je een Bullet Journal wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 12 november middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten