Afgesloten

Recensie Afgesloten, Natasza Tardio

Afgesloten is een kort en spannend verhaal dat je pakt vanaf de eerste bladzijde!

Afgesloten

| auteur: Natasza Tardio | uitgeverij: Kluitman | Hardcover | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie Afgesloten

Inhoud

Het verhaal wordt verteld vanuit 2 personages. Dana en Mirko.

Eindelijk is het dan zover. Dana gaat met haar klas op werkweek naar Texel. De bussen staan al klaar als ze aankomen op school. Eenmaal onderweg gebeurt er wat vreselijks. Aangekomen bij een tunnel vindt er van uit het niets een enorme explosie plaats. Waar is iedereen? Wat is er gebeurd? Dana lijkt het als enige overleeft te hebben en weet even niet wat te doen.

Dan is opeens Mirko bij haar. Hij zat in de andere bus en is op zoek naar overlevenden. Samen zitten ze opgesloten in de tunnelbuis, donker en zonder enige hulp. Wat  moeten ze doen?

Echt kennen, doen ze elkaar niet. Ze kennen elkaar alleen van gezicht. Samen moeten ze tot een oplossing komen om buiten te komen. Waar blijven die hulpdiensten nu?

Als ze stemmen denken te horen, lijkt hun redding nabij. Zal het ze beiden lukken om de tunnel te verlaten?

Persoonlijke Leeservaring

Antoinette(40) : Wat een klein (64 blz) en spannend boekje is Afgesloten zeg. De cover was de reden dat ik het boekje graag wilde lezen. Daarnaast kende ik Natasza Tardio alleen van naam. Ik vond het jammer dat het boekje zo dun was!

Vanaf de eerste letter wordt je meegezogen in het verhaal. Het begint allemaal ontspannen. Al snel daarna ontdek je dat er veel meer speelt bij de hoofdrolspelers dan je ooit kon vermoeden. Het einde is verrassend en schokkend tegelijk. Dat dit de reden van de explosie was. Nee, die zag ik niet aankomen.

Afgesloten is een boekje met een boodschap die goed verwerkt is in het verhaal. Ik ben benieuwd naar de andere boeken van Natasza Tardio.

 

 

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten