lumiere crime series missing

Preview DVD Missing, Lumière Crime Series

De nieuwe Missing crime serie gaat over een duistere, mysterieuze vermissing, gecombineerd met ‘vermoedelijk’ sekte-achtige geloofsbelevenis.

De DVD is vanaf 27 maart verkrijgbaar en nu al te winnen bij Onlybyme.

DVD Missing

DVD Missing

 Algemene omschrijving

In deze Lumière Crime Serie gaat het over Borgesund, een klein stadje in het Zweedse hol van Pluto met een sterk religieus karakter. Zoals in alle kleine stadjes gebeurt er  weinig… Tot het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden. Kort daarna verdwijnt een ander jong meisje.

Maya Silver, terug in de stad voor haar eigen familieproblemen, krijgt de leiding over he onderzoeksteam. Stilaan worden lang bewaarde geheimen onthuld. De dorpelingen voelen zich steeds ongemakkelijker, zeker wanneer blijkt dat de macht van de kerk nog steeds geldt in Borgesund.

Bron: Lumiere Crime Series

Persoonlijke beleving

Barbara(40): Series waarin het geloof een ‘duistere’ rol speelt trekken direct mijn aandacht. Zo ook missing. De eerste aflevering heb ik gister bekeken en ik werd op mysterieuze wijze het verhaal ingezogen met kleine blikken vooruit en het gevoel dat het geloof in deze serie zeer extreme vormen gaat aannemen. (Uiteraard is dit moeilijk te voorspellen na de eerste aflevering in hoeverre dit wordt waargemaakt, maar het gevoel is er.) Mijn interesse is totaal gewekt en ik heb bewust de tweede aflevering niet gekeken (ook al mocht ik dat voor deze preview-actie al wel), omdat ik binnenkort de hele serie mag recenseren en vermoedelijk ga ‘binge-watchen’.

Indien jij ook van duistere, mysterie-achtige, vermissingen en geloofskwesties houdt, dan vermoed ik dat deze serie je gaat bevallen!

Bekijk alvast de trailer van de serie:

YouTube video

Namens Lumière crime series mogen we 2 DVD’s van Missing weggeven met deze winactie. Ben je enthousiast geworden, of ken je iemand die je hier heel blij mee kan maken? Begin volgende maand worden de winnaars bekendgemaakt.

Dubbele winactie DVD Missing

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je de DVD Missing wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 1 april middernacht.
  • De winnaars van de gesloten winacties worden in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt. Indien je hebt gewonnen ontvang je altijd persoonlijk via de mail bericht.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten