De organizing agenda 2017

Recensie De organizing agenda 2017

De organizing agenda 2017, voor een overzichtelijk jaar!

De organizing agenda 2017

| auteur: Vivianne Broekman en Zammara Kok | uitgeverij: Plan-Point | hardcover | recensent: Wendy van den Berg |

Recensie De organizing agenda 2017

Inhoud

Dé agenda voor 2017 om werk en privé gestructureerd te houden. Deze agenda is meer uitgebreid dan menig anderen. Mijn eerste reactie toen ik hem in handen had was: oh deze ziet er ook nog gezellig uit. Bij het openen zie je meteen een plastic hoesje waar je foto’s of notitieblaadjes in kan doen. Erg handig want anders heb je allemaal losse blaadjes in je agenda.

Bij elke maand zit een budget planner. Wat komt er binnen en wat gaat er weer uit, maar ook wat je wil besparen en hoeveel je hebt bespaard. Daarnaast staat een overzicht voor de maand met doelen die je kan invullen en in deelstappen kan opschrijven. Erg handig allemaal. Alleen denk ik dat wat meer doelen handig zou zijn. Ikzelf heb iets meer dan 3 doelen per maand. Onderin zit nog een vakje met tips over leuke dingen/uitstapjes doen in die maand.

Hieronder een 3-tal afbeeldingen uit de agenda:

Dubbele persoonlijke ervaring

Wendy(40): 

De agenda is ingedeeld in weken die beginnen vanaf de maandag. Zelf heb ik een hekel aan kalenders die met de zondag als eerste dag van de week starten. Bij elke dag heb je 3 blokken, ochtend, middag en avond. Met daaronder voor de ZZP’ers uren, onkosten en kilometers. En de combinatie met werk en privé is hier meteen terug te vinden doordat je een leeg stuk hebt voor de boodschappen en een dag planner voor het koken. Gelijk voor de hele week inplannen wat er gekookt wordt en wat daar voor gehaald moet worden. Ook het huishouden kan je helemaal bijhouden per week maar ook achterin staat nog een heel schema dat je in kan vullen. 

De feestdagen en andere bijzondere dagen staan er al in. Met de stickers die achterin zitten, kan je de agenda al makkelijk inplannen. Stickers voor o.a.de kapper, tandarts, ouderavonden, tot belastingaangifte, abonnement opzeggen, apk keuring en het nakijken van bv de rookmelders aan toe.

Wat kan er nu nog mis gaan, tóch?

Het enige nadeel dat ik voor ons gezin vond, is dat je bij de weekenden de helft minder ruimte hebt om iets op te schrijven. Maar dat is wel vaker met agenda’s en kalenders.

Barbara(39):

Ook ik kreeg een testexemplaar van deze geweldige agenda. Ik beaam geheel wat Wendy hierboven schrijft. Voor mij was een super pluspunt de mogelijkheid om de ophaalmomenten van de verschillende soorten vuilnis met stickers nu gelijk voor het hele jaar te kunnen plakken. Daarbij vind ik de combinatie zakelijk-privé best handig, gezien ik best wel eens zakelijk onderweg ben en zo gelijk die km’s kan noteren: handig voor de aangifte begin 2018 over het komende jaar. 

Daarbij heb ik een andere versie van deze agenda getest. Wendy de ingebonden versie, ik een losbladige A5 versie met een ringmap erbij. Zo kan ik er nog makkelijk wat extra dingen instoppen en de volgorde zelf bepalen. Iets wat deze eigenwijze dame dan wel weer handig vindt. 🙂

Verder zijn ze identiek, het is puur je eigen voorkeur! Ja de losbladige versie is iets groter, nog een pluspunt!

Wij zijn enthousiast en klaar voor het nieuwe jaar op agenda gebied!

Heb jij nog geen nieuwe agenda of ben je overtuigd dat deze agenda echt nog een aanvulling is in jouw gezin? Doe mee met de winactie! Onlybyme geeft namens de auteurs een gebonden versie van deze agenda aan een liefhebber.

Winactie De organizing agenda 2017 gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze agenda wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winactie loopt ruim een week en eindigt op zondag middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Tip: Er lopen meerdere winacties tegelijkertijd.
  • Het delen van de winacties via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen. Laat het weten in je reactie, als je van deze extra winkans gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

 

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten