Tweelingzusje; Onder mijn huid.

Recensie Omnibus Tweelingzusje, Onder mijn huid.

Deze omnibus van Mary Higgins Clark is lekker leesvoer voor in de kerstvakantie!

Vooral liefhebbers van goede verhaallijnen met een licht thriller gehalte zullen niet teleurgesteld worden!

Tweelingzusje; Onder mijn huid.

| auteur: Mary Higgins Clark  uitgeverij: Xander | Paperback en e-book| recensent: Medusa de Wit|

Recensie Omnibus Tweelingzusje; Onder mijn huid

Recensie Tweelingzusje

Inhoud

Op donderdag de 24ste maart zijn de eeneiige tweelingzusjes Kelly en Kathy Frawley jarig en vieren ‘s middags in hun nieuwe huis is Ridgefield dat ze drie jaar zijn geworden. Ze dragen dezelfde schattige blauwe jurkjes en zien er dan ook beeldig uit. Diezelfde avond gaan hun ouders naar een officieel diner van het werk van hun vader in New York, de oppas Trish Logan neemt ze onder hun hoede.

Als de familie Frawley die avond thuis komt staat hun de ergste nachtmerrie te wachten van elke ouder. De politie staat hen op te wachten, de oppas is bewusteloos en Kelly en Kathy zijn ontvoerd. Het enige wat de ontvoerders hebben achter gelaten is een briefje waarin om acht miljoen dollar wordt gevraagd.

Na betaling van het losgeld vinden ze alleen Kelly terug met een brief waarin staat dat Kathy niet meer leeft. Enkel Kelly, die de stem van haar tweelingzusje in haar hoofd hoort, blijft beweren dat Kathy nog leeft en praat op telepathische wijze met haar. Hier begint dan ook de zoektocht naar Kathy. Zullen ze haar ongedeerd terug vinden?

Persoonlijke Leeservaring

Medusa: Het boek mag dan een thriller zijn maar op mij kwam het meer over als een roman/drama. Het wordt nergens spannend. De telepathische band tussen Kelly en Kathy wist me dan nog het meeste te boeien, dit heeft de schrijfster namelijk erg goed weten neer te zetten, zonder dat het ongeloofwaardig over kwam.

Ondanks dat dit in mijn beleving geen thriller is door het gebrek aan spanning erin, denk ik echt dat de fans van Mary Higgins Clark dit boek wel degelijk zullen kunnen waarderen.

Recensie Onder mijn huid

Winactie Omnibus Tweelingzusje; Onder mijn huid gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze omnibus van Mary Higgins Clark wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winactie loopt ruim een week en eindigt op zondag middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Tip: Er lopen meerdere winacties tegelijkertijd.
  • Het delen van de winacties via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen. Laat het weten in je reactie, als je van deze extra winkans gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten