onlybymelogo2 1
|

Nationale Mamablogger Dag bloghop

 

Leuk dat je op deze Nationale Mamablogger Dag Onlybyme bezoekt!

(of op een andere dag, dat kan natuurlijk ook 😉 )

Vandaag, zaterdag 10 september, begint de ‘bloghop’ (Rond 6.00 uur komen de blogs overal online.) die 54 unieke mamabloggers uit Nederland en Vlaanderen aan elkaar verbindt. Een ideale manier om leuke afwisselende en vooral unieke blogs te leren kennen die schrijven over het ouderschap en gezinsleven.

Rond ‘bloghoppen’ langs leuke winacties

De bloghop mamablog de haar bezoekers doorlinkt naar Onlybyme is van Rory, http://www.40envoorheteerstmoeder.nl/, een blog die zich richt op het mama zijn en alle daaraan relevante onderwerpen vanuit het perspectief als je op latere leeftijd pas aan kinderen begint. Bedankt Rory voor het doorsturen van jouw bezoekers!

Uiteraard kan je ook vanaf hier vertrekken en de bloghop starten, je komt vanzelf langs alle 54 deelnemende blogs door de linken onderaan te volgen naar telkens weer een nieuwe blog.

In ieder geval welkom op deze feestelijke dag!

(Ga je op een andere dag hoppen, alsnog heel erg welkom! De winacties lopen 2 weken dus tijd genoeg. Mocht je pas later deze hop tegenkomen, dan is het alsnog een leuke manier om andere bloggers te leren kennen. 😉 )

Voor het eerst op Onlybyme? Graag stel ik de site even aan je voor!

cropped-cropped-onlybymelogo2-3.jpg

Onlybyme is een blog waar behalve ouderschapsgerelateerde onderwerpen ook veel boeken worden uitgelicht en daarnaast veel onderwerpen die vallen onder de bredere categorie Lifestyle. Een mix dus van een drietal niches die worden verbonden door persoonlijke blogs en de nodige actualiteiten.

Denk bij de soorten blogs aan: recensies van boeken, reviews van producten, impressies van uitjes, persoonlijke blogs vanuit Huize Onlybyme, actualiteiten uit het nieuws, recepten, DIYS en wekelijks 1 of meerdere winacties

Winactie: kinderboek De koningin met groen haar.

Gezien Onlybyme heel veel boeken recenseert (voor zowel kinderen als volwassenen) en daarbij wordt ondersteund door een team enthousiaste recensenten, is de keuze voor deze speciale bloghop op een boek gevallen om uit te lichten. Namens Uitgeverij Droomvallei mag Onlybyme een kinderboek weggeven dat werkelijk een fantastische verhaallijn bevat met de mooist mogelijke illustraties. Het is echt één van mijn persoonlijke favorieten!

De koningin met groen haar!

De koningin met groen haar

Eerder schreef ik over dit boek al een zeer lovende recensie en nog steeds ben ik super enthousiast. Niets leuker dus om nogmaals een (groot)ouder van opgroeiende kinderen blij te mogen maken met deze topper onder de kinderboeken!

De koningin met groen haar

Het boek is uitermate geschikt als voorleesboek voor kinderen van 3-7 jaar en daarna kunnen ze het zelf gaan lezen met Avi M5 niveau (8-9 jaar) als richtlijn.

Doe gerust mee met de winactie en misschien zit jij straks met jouw (klein)kind(eren) te genieten van dit pareltje onder de kinderboeken!

Regels voor deelname: ACTIE IS AL GESLOTEN

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m  vrijdag 23 september middernacht. (Alle winacties aan de complete bloghop lopen 2 weken door.)
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen.Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Droomvallei Uitgeverij.

Veel plezier met het verder rondhoppen langs vele leuke mamablogs!

De volgende mamablog is van Judith, http://www.pinkpress.nl/.

Judith: een mama lifestyle blog met veel fashion, beauty en lekker (maar gezond) eten.

Net weer een andere insteek dan op Onlybyme en daarom juist weer erg leuk om te gaan bekijken, net als alle andere deelnemende blogs. Het is een verrassingsreis, die je vast een aantal blogs laat leren kennen die je nog niet volgt, maar wel helemaal bij je passen.

Leuk dat je hier bent geweest!

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten