De meisjes van Manhatten

De meisjes van Manhattan, Fiona Davis

Een onweerstaanbare roman over het New York van de jaren vijftig. Een bijtitel die gelijk nieuwsgierig maakt naar de meisjes van Manhattan in mijn ogen!

meisjes van Manhatten

| auteur: Fiona Davis | uitgeverij: Ambo/Anthos | paperback en e-book |

De meisjes van Manhattan

Namens de uitgeverij mag Onlybyme op deze speciale dag een winactie organiseren voor een boek, dat we nog niet zelf hebben gerecenseerd. Deze recensie zal zeker later volgen. Het boek De meisjes van Manhattan is onderweg naar onze recensent. De inhoud die we hieronder hebben beschreven is gemaakt op basis van de informatie die bij het boek wordt vermeld.

Inhoud

Rose denkt dat ze eindelijk haar leven weer op orde heeft. Ze is net gaan samenwonen met haar vriend in een appartementencomplex in New York en ze heeft net een nieuwe baan. Ze is gaan werken voor een website waar ze er achter komt dat ze snel artikels moet schrijven. Maar waarover moet ze die artikels schrijven?

Als ze erachter komt dat Darby McLaughin bij haar in het appartementencomplex woont, weet ze dat ze gaat schrijven over haar. Darby woont al vijftig jaar in het appartementencomplex en weet zo ook dat er vroeger veel beroemde actrices gewoond hebben. Echter zal Rose Darby wel moeten overtuigen om met haar te gaan praten.

Winactie De meisjes van Manhattan gesloten

LET OP!

Deze winactie is onderdeel van het tweejarig bestaan van Onlybyme en heeft daardoor afwijkende voorwaarden!

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek wilt winnen.
  • Enkel volgers van Onlybyme op de Facebookpagina en/of de rechtstreekse mail ( je kan je in de zij kolom daarop abonneren ) komen in aanmerking voor het winnen van de 12 winacties die vandaag online komen.
  • Ben je nog geen volger, wordt dat dan meteen. De winnaars worden geloot en gecheckt op deze voorwaarden.
  • Deze 12 winacties zullen slechts zeer kort lopen. Later vandaag (zondag 9 april) wordt op Facebook bekend gemaakt wanneer de acties zullen sluiten.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten