Lady vandaag 1 jaar oud! De tijd vliegt!

Lady vandaag 1 jaar

Lady vandaag 1 jaar oud!

Acht maanden geleden kwam Lady in ons gezin. Ze was toen 4 maanden en langer haar broertjes en zusjes in de roedel gebleven. Van die eerste tijd heb ik nooit foto’s geplaatst maar vandaag maak ik daar graag een uitzondering op!

Uiteraard met vermelding van de fotograaf  Xan Fotoos en de tip voor andere hondenliefhebbers om wellicht eens naar haar site te kijken als je interesse hebt om je lieveling op de foto te laten zetten. (Dit is geen samenwerking maar op totaal eigen initiatief. Dankzij haar mooie foto’s heb ik ook van de tijd dat Lady nog in de roedel verbleef echte beauty’s om naar te kijken en als trots baasje wil ik ze nu een keertje met jullie allemaal delen.)

Lady de eerste maanden!

Lady vanaf 4 maanden in ons gezin!

Uiteraard kwamen er een paar blogs over onze dame Lady online in het afgelopen jaar. Onlybyme is niet een pure persoonlijke blog, maar af en toe mogen onze gezinsleden wel even in de spotlight staan, zoals vandaag. Lees gerust terug hoe Lady bij ons arriveerde!

Vandaag wordt onze dame extra verwend!

Ze heeft een nieuw speeltje gehad, als ze in dit botje bijt, krijg je het geluid van een petfles die erin zit. Hier zijn die flessen standaard de klos en bijt Lady als ze de kans krijgt de dop eraf. Daarna is de lol vaak over, al eindigen sommige flessen in de plastic bak in plaats van in de statiegeld tas. 🙂

Ook kreeg ze vanmorgen een speciaal ontbijt! Ze vindt dit echt zalig, ter afwisseling van brokjes die ze meestal krijgt. Tja, op je eigen verjaardag mag het best wel een beetje speciaal zijn in onze ogen.

 

 

 

 

 

 

 

Nog enkele beauty’s!

Nog een paar mooie foto’s uit dit afgelopen jaar om je een indruk te geven van haar leven hier in Huize Onlybyme de laatste 8 maanden. We hopen haar nog heel veel jaren in ons gezin te hebben en elke dag intens van haar te genieten. GEFELICITEERD LIEVE LADY!

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 gedachten over “Lady vandaag 1 jaar oud! De tijd vliegt!”