Kinderboek De pinguïn met heimwee
| |

Kinderboek De pinguïn met heimwee

Esther van der Ham heeft een vervolg geschreven op Kinderboek De pinguïn met heimwee, waarin dochterlief (7) en ikzelf nu aan het lezen zijn. De recensie zal dan ook spoedig volgen.;-)

Spontane dubbele winactie De pinguïn met heimwee

Kinderboek De pinguïn met heimwee

Om het verschijnen van het vervolg Pinguïns in Afrika te vieren mag Onlybyme namens de uitgeverij van het eerste deel twee exemplaren weggeven met een winactie.

Uitgeverij Mira Loves Books zou het leuk vinden als jeugdige lezers het boek willen recenseren, maar dit is geen eis om mee te doen aan de winactie. Lees verder naar beneden de deelname voorwaarden.

Het kinderboek heeft Avi niveau E3 en is voor kinderen aan het eind van groep 3 goed zelfstandig te lezen.

Quote uit de eerder verschenen recensie van Kinderboek De pinguïn met heimwee:

Door de aantrekkelijke presentatie met mooie illustraties, gecombineerd met een goed verhaal en een leerzaam onderliggend thema, een boek dat zowel als voorleesboek als leesboek kan worden gebruikt. In onze ogen een echte aanrader!

In het eerste deel wordt het thema heimwee behandeld. De keuze die je moet maken om terug te gaan naar het bekende: door heimwee of juist te genieten van de nieuwe situatie die is ontstaan.

Een preview naar het vervolg: Pinguïns in Afrika

9200000090200451

De pinguins Pepe en Bo besluiten zich naar de Zuidpool te laten drijven. Tot hun grote schrik komen ze uit in een land waar ze een aap, een giraf en een leeuw ontmoeten. Waar zijn ze nu? bron

Zou jij graag kinderboek De pinguïn met heimwee willen winnen? Voor je eigen kind(eren) of (klein)kind(eren)? 

2x Winactie De pinguïn met heimwee (verlengd)

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je De pinguïn met heimwee wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 25 maart 1 april middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

 

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten