Ik zie je op het strand

Recensie Ik zie je op het strand, Jill Mansell

 Ik zie je op het strand: een heerlijke roman vol liefde en humor maar zeker niet voorspelbaar. Een aanrader om heerlijk in het zonnetje te lezen deze zomer.

Ik zie je op het strand

| auteur: Jill Mansell | uitgeverij: Luitingh Sijthoff | paperback en e-book | recensent: Inge Hogevonder |

Recensie Ik zie je op het strand

Inhoud

Clemency, ook wel Clem genoemd, komt in het vliegtuig naast Sam te zitten. Ze is niet op zoek naar de liefde maar deze man blijkt toch wel erg leuk te zijn. Ze hebben een echte klik. Enkel wanneer ze eenmaal geland zijn blijkt Sam getrouwd te zijn en verdwijnt uit het leven van Clem…. Tot drie jaar later.

Haar stiefzus Belle komt, na een aantal jaar in Londen, terug naar het geboortedorp van Clem en Belle. Ze is verwaander dan ooit en heeft de perfecte man gevonden… Sam! Een rare situatie voor zowel Clem als Sam. Ze besluiten te doen alsof ze elkaar nog nooit eerder hebben gezien. Clem is echt blij voor Belle, maar het blijkt al snel dat ze toch ook gevoelens heeft voor Sam. Hoe moet ze hier mee om zien te gaan? Ze bedenkt een plan met goede vriend en collega Ronan. Maar of dat nu zal werken? En is Belle wel echt gelukkig met Sam?

Persoonlijke Leeservaring

Inge: Wederom een heerlijke feelgood roman van Jill Mansell! Na vele succesvolle romans waren voor mij de verwachtingen hoog gespannen voor dit nieuwe boek en die zijn zeker waargemaakt.  Jill Mansell weet met haar vlotte schrijfstijl en humor je het hele boek vast te houden.

Ik heb dit boek dan ook in 1 dag uitgelezen. Erg positief vind ik hoe alle personages worden beschreven. Er zijn veel verschillende verhaallijnen en personages, maar ze komen allemaal perfect samen. Ook kun je je in iedere personage inleven. Er zit veel humor in het boek en ik heb dan ook met een big smile zitten lezen.

Vooral de typische strijd, die voor velen herkenbaar zal zijn, tussen de stiefzusjes. Ruzietjes om jongens, kleren en schoenen, maar uiteindelijk houden ze toch heel veel van elkaar. Waar vele van dit soort verhalen voorspelbaar zijn, is dit verhaal dat absoluut niet! Iedere keer werd ik weer verrast met een onverwachte wending. Zelfs in het laatste hoofdstuk wist Jill Mansell me nog te verrassen!

Al met al een heerlijke roman vol liefde en humor maar zeker niet voorspelbaar. Een aanrader om heerlijk in het zonnetje te lezen deze zomer.

Gerelateerd:

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten