Herfst in Central Park

Recensie Herfst in Central Park

Herfst in Central Park is een genot voor roman liefhebbers.

Ondanks de herfstsetting zal je op elk moment van het jaar volop genieten van de levens van Clio, Smith en Tate, die je in je hart sluit door de aanstekelijke manier waarop alles is beschreven. De humor die in het verhaal doorsijpelt geeft je als lezer veel glimlachen tijdens het lezen.  

Herfst in Central Park

| auteur: Aiden Donnelly Rowley | uitgeverij: AMBO|Anthos | paperback en e-book | recensent: Barbara Oosthoek |

Recensie Herfst in Central Park

Inhoud

Herfst in Central Park is een roman die gaat over de liefde. Het verhaal speelt zich af in New York, waarin drie vrienden, Clio, Smith en Tate, de hoofdrol vertolken. Elk van hen staat op een kruispunt in het leven en moet een beslissing nemen. Dat alles speelt zich af in de herfstperiode, rondom Thanksgiving. De tijd die je doorbrengt met je dierbaren en geliefden. De romantische setting is dus vanzelfsprekend al aanwezig.

Alle drie ‘lijken’ ze een goed en gelukkig leven te hebben. Alles op de rit, behalve …. Juist! Achter hetgeen de wereld ziet, hebben ze alle drie zo hun eigen hobbels om te overwinnen. De ‘grote’ vraag is natuurlijk of ze alle drie een beslissing gaan nemen die hun gelukkiger maakt dan daarvoor en wat elk van die beslissingen inhoudt.

Welke beslissingen gaan Clio, Smith en Tate nemen deze dagen midden in de herfst? En hoe gaan die beslissingen de rest van hun levens beïnvloeden? 

 

Persoonlijke Leeservaring

Barbara (39): Herfst in Central Park is een roman om gewoonweg van te genieten, zeker als je fan bent van New York! Ook al ben ik er zelf nog nooit geweest, na dit boek gelezen te hebben wil ik er zelf heen, liefst in gezelschap van een man tijdens de eerste weken van een beginnende relatie en de sfeer proeven die Aiden Donnelly Rowley me heeft meegegeven over New York. Zelf ervaren wat de karakters in het boek ervaren, gezien de levendigheid waarin alles is verwoord. 

Het boek is geschreven vanuit Clio, Smith en Tate. De boekdelen wisselen zich duidelijk af en doordat je echt meeleeft vanuit de de verschillende karakter gaan deze nog meer leven, je begrijpt als het ware waar ze mee worstelen en hoe ze hiermee omgaan. Deze manier van schrijven geeft in mijn ogen het boek echt een meerwaarde, die vanuit het schrijven van één hoofdpersoon nooit was bewerkstelligd.

Doordat de auteur je echt meeneemt in elk van levens van Clio, Smith en Tate, en daarbij ook heel goed de onderlinge banden verwoord, is dit boek een genot voor roman liefhebbers. Ondanks de herfstsetting zal je op elk moment van het jaar volop genieten van de levens van deze drie mensen, die je in je hart sluit door de aanstekelijke manier waarop alles is beschreven. De humor die in het verhaal doorsijpelt geeft je als lezer veel glimlachen tijdens het lezen. 

Winactie Herfst in Central Park gesloten

Namens de uitgeverij mogen we met deze driedubbele winactie drie liefhebbers van het roman genre blij gaan maken. Ligt dit boek straks op jouw ‘te lezen stapel’ voor de komende zomermaanden als je lekker zit te genieten in de tuin van het mooie weer? Of op je vakantie locatie? Of ga je er direct aan beginnen zodra het op je deurmat valt, wanneer je de gelukkige winnaar bent?

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek ‘Herfst in Central Park’ wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 30 april middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten