Good Morning Food Bandits
|

Recensie Good Morning Food Bandits

Begin je ontbijt eens anders dan anders! Maak er een feestje van!

Good Morning Food Bandits

| auteur: Food Bandits | uitgeverij: Xander | Hardcover | recensent: Wendy van den Berg|

Recensie Good Morning Food Bandits

Inhoud

Dit kookboek gaat je verwennen met de meest mooie foto’s van smakelijke en gezonde ontbijtrecepten. Deze gaan je verleiden om eens iets anders te nuttigen dan (snel) ontbijt al rennend naar de rest van de dag die op je wacht. Het zet het ontbijt op de kaart als een maaltijd die vele variaties in zich heeft, ook als je weinig tijd hebt.

Het boek is onderverdeeld in hoofdstukken die elk ander soortige recepten bevatten. Verwen jezelf uitgebreid met recepten voor een luie zondag, neem eens iets anders tijdens de ochtendspits, dan wat je normaal altijd pakt. De geen-tijd recepten zijn zo gepiept en zorgen toch voor variatie in je menu. Uiteraard zijn er ook zeer gezonde recepten te vinden en heerlijk creaties uit de oven.

Er is een inkijkexemplaar in te zien op bol.com, waar je een beter beeld krijgt over de inhoud.

Het boek is elke pagina een verrassing en niet te vatten in een paar afbeeldingen van de inhoud, toch hier een kleine selectie. Waarbij de opmerking moet worden gemaakt dat de foto’s in het boek zelf nog beter tot hun recht komen en niet bij het meest ideale licht zijn gemaakt.

 

Persoonlijke leeservaring

Wendy: De foto’s zijn haast te mooi. Zo ziet mijn ontbijt er nooit uit, ook niet als ik mijn best doe het er sfeervol en speciaal uit te laten zien. Dus complimenten voor de fotograaf! Verder ben ik zelf niet echt een liefhebber van havermout en recepten volgens de nieuwste trend in gezondheidsland met veel superfoods, andere ingrediënten dan ik gewoon ben te gebruiken. 

Dus zelf kon ik niet echt mijn ei kwijt in dit kookboek, hoewel ik weet dat heel veel mensen daar totaal anders overdenken en de website van Food Bandits met veel plezier volgen en daar inspiratie vinden voor andere maaltijden dan ze al kennen.

Laat je dus vooral niet beïnvloeden door mijn persoonlijke mening, want velen denken er totaal anders over.

Winactie Good Morning Food Bandits gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek Good Morning Food Bandits wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winactie loopt ruim een week en eindigt op zondag middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Tip: Er lopen meerdere winacties tegelijkertijd.
  • Het delen van de winacties via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen. Laat het weten in je reactie, als je van deze extra winkans gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten