22251332 1638958066149108 321790655 o

Feeën Boekenreeks voor jonge kinderen

Win voor jouw (klein)kind(eren) de Feeën Boekenreeks!

Leuke educatieve hardcover boeken over de bekende thema’s die elke kind tegenkomt tussen de 1 en 4 jaar.

De Feeën Boekenreeks

Difrax heeft in het kader van de week van de opvoeding een vijftal hardcover boeken uitgegeven die ouders/verzorgers helpen bij het begeleiden van jonge kinderen bij de bekende thema’s: zindelijkheid, eten, slapen, tandenpoetsen en stoppen met foppen. Elk boek bevat voorleesverhaaltjes, spelletjes, kalenders en beloningsstickers in een feeëntaal die jonge kinderen aanspreekt.

Ditmaal geen review, de boeken zijn allemaal digitaal in te zien via de website, zodat je zelf je mening kunt vormen. Dit om de boeken digitaal voor alle ouders beschikbaar te maken, in onze ogen een goed iets waar we graag aandacht aan willen geven.

Toch is niets zo fijn als hebben van hardcovers bij jonge kinderen.

Zou jij graag deze 5 boeken willen ontvangen via de post?

22251332 1638958066149108 321790655 o

Onlybyme geeft deze reeks weg aan een gezin die deze boeken goed kan gebruiken. Heb jij zelf jonge (klein)kinderen? Doe gerust mee!

Winactie Feeën Boekenreeks

Hoe kan je meedoen? Volg de volgenden stappen en misschien ben jij de gelukkige winnaar. 

 

  1. Reageer hieronder met een geldig mailadres (is afgeschermd) en naam en geef aan dat je deze reeks wilt winnen. (De winnaar wordt via dit mailadres benaderd en gevraagd om zijn adresgegevens. Check daarom goed of dit mailadres klopt.)
  2. Volg je Onlybyme nog niet via Facebook, begin met volgen!
  3. Behoefte aan een extra winkans? Reageeer op de Facebookpagina van Onlybyme onder dit bericht en attendeer andere mama’s op deze actie door deze winactie openbaar door te delen, of bekenden te taggen.

 

  • Deze winactie eindigt op zondag 15 oktober middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.

 

Veel succes met winnen! Leuk dat je meedoet!

 

Gerelateerd: Onlybyme heeft altijd meerdere winacties tegelijkertijd lopen.

Disclaimer:  de winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten