9200000103880016

En dan loopt alles anders, Bianca van Strien

‘En dan loopt alles anders’ is een heerlijk liefdesverhaal met het hart op de juiste plek voor Danique en Bjorn.

En dan loopt alles anders is een heerlijk liefdesverhaal met het hart op de juiste plek voor Danique en Bjorn. Auteur Bianca van Strien. Feelgood roman.
Afbeelding toont kaft boek.

| auteur: Bianca van Strien |  uitgeverij: Ellessy | paperback | recensent: Antoinette van Steeg |

Recensie En dan loopt alles anders

Inhoud

Danique danst al jaren bij een linedance-club waar ook de oudere Bjorn danst. Beiden hebben net een relatie achter de rug. In het verleden vonden ze elkaar ook al meer dan leuk en het duurt dan ook niet lang dat beide verliefd tot hun oren verliefd zijn op elkaar.

Het leven lacht hun beiden toe. Danique geniet met volle teugen van hun familiebedrijf op de manege. Ze is zo gelukkig met Bjorn dat ze zelfs al snel hoopt zwanger te raken van hem.

Als op een avond de ex van Bjorn, Petra binnenkomt wandelen op de linedance-club, lijkt dit gevolgen te krijgen voor de relatie tussen Danique en Bjorn. Ze blijkt zwanger te zijn van Bjorn.

Niet veel later blijkt Petra ongeneeslijk ziek te zijn en ze zal niet lang meer te leven na de bevalling. Ze vraagt Bjorn en Danique om het kind op te voeden.

Hun wereld raakt in een rollercoaster. Ze hebben nog niet zo lang een relatie, Bjorn wordt vader en zijn ex zal overlijden.

Kan Danique wel houden van het kind van Bjorn en zijn ex? Wil ze wel moeder worden van een ander kind? Na een intense periode wordt hun zoon geboren en overlijdt Petra niet veel later. Geluk en verdriet liggen erg dicht bij elkaar.

Zal de relatie van Danique en Bjorn sterk genoeg zijn voor deze moeilijke beslissing?

Persoonlijke beslissing

Antoinette(42): Wow wat is dit een verhaal zeg! Ik heb met tranen in mijn ogen dit boek gelezen. Ik moest doorlezen.

Nadat ik de auteur op internet had opgezocht, kwam ik tot de ontdekking dat ‘En dan loopt alles anders’ haar dertiende boek al is. Ik ga zeker op zoek naar andere boeken van haar. Als deze net zo goed zijn al dit boek!

De korte hoofdstukken en de eenvoudige schrijfstijl maken dat het verhaal leest als een trein. Het zijn korte hoofdstukken waarin voldoende gebeurd om het verhaal lekker te laten leven. Het zou zomaar in het echte leven kunnen plaatsvinden.

Jammer dat ik het boek zo uit heb gelezen. Het smaakt echt naar meer. Een absolute aanrader voor lezer die houden van een feelgoodroman met een goed verhaal.

Disclaimer: deze recensie betreft een samenwerking.

Eerder verschenen recensies

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten