Doe mee met de Opsekopse Wedstrijd!

Vooruitlopend op de publicatie van een geweldig nieuw boek voor kinderen, Opsekopse Wereld, is er een wedstrijd uitgeschreven.

De Opsekopse Wedstrijd

Opsekopse Wedstrijd

Wat is er te winnen?

De mooiste Opsekopse bijdrage krijgt een Opsekops cadeaupakket thuisgestuurd. Boek, poster, ansichtkaarten en nog veel meer leuks.

Plaats de foto in een reactie op dit bericht OF op de tijdlijn van de facebookpagina van Droomvallei Uitgeverij. De bijdrage mag van alles zijn: een gedicht, een foto, een tekening! Iedereen mag meedoen, kinderen en volwassenen. Mirjam en ik zijn de jury. We wensen jullie net zo veel Opsekops plezier toe als wij de afgelopen tijd hebben gehad om het boek te schrijven, illustreren en vorm te geven.

Bron: Droomvallei Uitgeverij

Dus allemaal aan de crea-bea en wie weet ben jij de gelukkige winnaar wel. In november zal ik nog een review plaatsen over het boek zelf, zodat je meer te weten komt over de inhoud van het boek en of het iets is, waar je jouw kind helemaal gelukkig mee maak! Meedoen, kan tot en met 30 oktober 2015.

Veel plezier met het maken van de Opsekopse foto!

Gerelateerd: Inmiddels is het boek in een latere post gereviewd. Nieuwsgierig? Lees alles over de inhoud van het boek: Kinderboekreview: Opsekopse Wereld

Disclaimer: het verzoek tot plaatsen van deze blog is afkomstig van Droomvallei Uitgeverij. Hiervoor is geen vergoeding ontvangen.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten