1600

De 1600-2000 Facebook actie: lees alle details hier!

De 1600-2000 Facebook winactie, nooit van gehoord waarschijnlijk? Wij ook niet, daarom is hij hier spontaan verzonnen! We geven geen 1600 tot 2000 items weg, helaas, was dat maar waar! 🙂 Wel denk ik dat we een leuke winactie hebben geregeld. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

1600

Wat houdt de 1600-2000 Facebook winactie in?

Winacties zijn ‘gewoon’ bij Onlybyme, maar deze is toch net even anders dan anders. Dit is namelijk een actie die geheel via Facebook loopt en waarover je hier de informatie kunt vinden over wat je kunt winnen en hoe je extra kans maakt.

Daar Onlybyme graag zijn eigen gang gaat, en met de zon in de bol soms even zin heeft om af te wijken van ‘standaard’, is af en toe een aparte actie in onze ogen helemaal passend. Anderen verkondigen op Facebook dat je ‘dit en dat’ kunt winnen en hoe je dat dient te doen. Feitelijk doen wij dat ook met het doorzetten van dit bericht naar Facebook met summier genoeg informatie daar om deel te kunnen nemen, maar voor de extra informatie kan je hier terecht. 😉

Hoe is de 1600-2000 actie ontstaan?

Op 16 september dit jaar presenteert Esther van der Ham op haar verjaardag haar nieuwe roman Contact aan de boekenwereld. Gezien de spontane groei van Onlybyme zal de site dan ook rond die datum ongeveer 1600 volgers aantikken. We vonden de datum en het verwachte aantal volgers rondom die dag een leuke overeenkomst en het idee om daar ‘iets’ mee te doen was geboren.

Op 16 september wordt er een winnaar gekozen bij minimaal 1600 volgers op de Facebookpagina van Onlybyme!

Namens Esther mag Onlybyme puur via een Facebookactie een exemplaar van haar nieuwe roman Contact weggeven. Gezien de zeer goede ontvangst van de debuutroman van Esther, zijn de verwachtingen erg positief naar deze nieuwe roman. Onlybyme heeft inmiddels veel liefhebbers van romans onder haar volgers, die ook Onlybyme al volgen via Facebook. Voor hen is deelname dan ook zeer eenvoudig.

De oplettende lezer vraagt zich wellicht af waarom de actie dan niet ‘gewoon‘ 1600 volgers actie heet?! Wel dat heeft een reden. Indien Onlybyme voor 16 september 2017 meer dan 2000 volgers heeft, sponsort Onlybyme nog 2 boeken extra. Dat zou dan dus 3x kans zijn op de roman Contact.

Contact, Esther van der Ham

contact 2 e1499623943263

Een roman die nu, in de proefdruk fase, door de proeflezers al zeer goed wordt ontvangen en waar de eerste previews inmiddels van verschijnen. Deze zomer zal Onlybyme hier ook aandacht aan besteden. Op dit moment wordt de roman gelezen door een van onze recensenten. Zelf heb ik in opdracht van Droomvallei de roman Contact gelezen om de inhoud na te lopen en suggesties tot verbetering voor te stellen. Ook al was het op dat moment een proefdruk, ik was onder de indruk! Esther vroeg me voor Droomvallei een preview te schrijven en dat heb ik dan ook met veel plezier gedaan. De recensie op Onlybyme zal dus door een andere recensent worden geschreven en later deze zomer verschijnen.

 “Contact laat je voelen hoe het is: het gevangenisleven, het niet mogen praten. Emma’s gedachten nemen bezit van je en laten niet meer los. Een psychologische roman over een heftig onderwerp dat op je ‘must reads’ lijst thuishoort!”

Contact is in mijn ogen een zeer goed geschreven roman die deel 1 overtreft en ook heel goed te lezen is als standalone!

De 1600-2000 Facebook winactie

Wil jij graag deze nieuwe roman Contact winnen? Dat kan! Meedoen is zeer eenvoudig!

Reageer onder het bericht (waarin deze winactie wordt benoemd) op Facebook dat je mee wilt doen en je doet mee! 

Als de actie afloopt zal op 16 september 2017, mits het aantal van 1600 volgers is behaald,  een winnaar worden getrokken en via Facebook bekend worden gemaakt. De winnaar krijgt dan 24 uur de kans om via Facebook te reageren. Daarna wordt bij geen reactie een nieuwe winnaar getrokken.

Het behalen van meer dan 2000 volgers is dus geen ‘must’ en dan ook geen serieuze verwachting vanuit Onlybyme, maar mocht dit toch spontaan gebeuren, dan zal Onlybyme haar steentje bijdragen en nog 2 extra winnaars trekken.

De rest van de voorwaarden zijn geen vereisten:

Het volgen van Onlybyme via de Facebookpagina is niet verplicht voor deze actie! Enkel hoe meer volgers, hoe meer kans dat de minimaal 1600 volgers worden behaald. Indien je Onlybyme nog niet volgt is het een suggestie. 😉

Wil je graag dubbel kans maken, dat kan! Deze kansverdubbeling wordt enkel hier op de website benoemd. Ook dit is puur Facebook gerelateerd. Begin met het volgen van Droomvallei op Facebook. Ook geen verplichting maar we kijken naar de nieuwe volgers die er vanaf de publicatiedatum op de Facebookpagina van Droomvallei erbij zijn gekomen (Of Droomvallei al langere tijd volgen) en nemen die dubbel mee in de loting.

Verspreiding van de winactie op Facebook wordt zoals altijd gewaardeerd!

Doe jij mee en/of weet je mensen die graag via Facebook meedoen aan leuke winacties zonder verplichtingen op andere websites? Dit is je kans!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten