Broertje

Broertje, Michael Berg

Nog een paar dagen (vanaf 16 oktober beschikbaar) en de nieuwe Michael Berg: Broertje wordt gepubliceerd!

Eerder wist hij ons te verrassen met Het meisje op de weg. Vol verwachting kijken we dan ook uit naar een nieuw verhaal van zijn hand!

Doe alvast mee met de dubbele winactie.

Broertje

auteur:  Michael Berg | uitgeverij: The House of Books | paperback

Broertje van Michael Berg

Barbara(39): Enkel al de eerste regels van Broertje laat me verlangen het boek zelf te gaan lezen.  Hoe gaat het verhaal verder?

Broertje

In onderstaand fragment is hoofdstuk 1 te lezen. The House of Books heeft dit fragment als onderdeel van de #blogtour van Broertje aan Onlybyme beschikbaar gesteld. Lees de komende dagen ook nog op andere blogs leuke details over deze nieuwe thriller!

fragment Dag 1 (klikken en je krijgt een pdf bestand te zien)

broertjeblogtour

Auteur van Het meisje op de weg

Eerder wist Michael Berg ons erg te verrassen met ‘Het meisje op de weg‘. Dus ik begrijp goed dat recensent Wendy geen moment heeft getwijfeld en deze aan haar stapel te recenseren boeken heeft toegevoegd. De recensie zal zodra gereed verschijnen.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ook dit boek van Michael Berg weer vele thrillerliefhebbers zal gaan bekoren, is het extra leuk dat we al twee thrillerfanaten blij mogen gaan maken.

Onlybyme mag 2 exemplaren weggeven met een winactie. Ben jij zelf fan van thrillers? Of ken je iemand die je hier heel blij mee kunt maken? Doe mee!

Dubbele Winactie Broertje

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je Broertje wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 22 oktober middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten