Bloemen om te haken
|

Bloemen om te haken, Tanya Shliazhko

Haken is hotter dan hot! Leer de leukste bloemen stap voor stap haken met het haakboek ‘Bloemen om te haken’.

Bloemen om te haken

| auteur: Tanya Shliazhko | uitgeverij: Librero | paperback |

Bloemen om te haken

Onlybyme heeft een steeds grote groep volgers die geïnteresseerd zijn in boeken en daarnaast ook graag haken en creatief bezig zijn. Het leek ons dan ook leuk om het nieuwe jaar te starten een creatieve winactie. Uitgeverij Librero was direct enthousiast en stelt graag 2 exemplaren beschikbaar van het boek ‘Bloemen om te haken’ van Tanya Shliazhko.

Nu midden in de winter verlang ik zelf al snel naar de lente. De winter is mooi, maar het toenemen van de daglengte doet mij uitkijken naar warmere temperaturen en het spotten van de eerste voorjaarsbloemen. Dit boek sluit perfect aan bij dat gevoel. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je bloemen kunt haken, welke je dan weer kunt toepassen in je eigen haakprojecten.

Op bol.com staat het boek als volgt beschreven:

In dit boek vindt u instructies voor het haken van de prachtigste bloemen. De patronen zijn ook geschikt voor beginners. Voor wie net begint met haken zijn de stap-voor-stapinstructies met duidelijke foto’s erg handig. Al hakend leert u allerlei nieuwe vaardigheden en het duurt niet lang voor u merkt dat het steeds gemakkelijker gaat. Ook voor haaksters die al meer ervaring hebben, heeft dit boek voldoende te bieden: 35 prachtige bloemen met schematische tekeningen en duidelijke instructies, plus 5 unieke projecten om u te inspireren en uw wereld te vullen met bloemen!

Krijg je er al zin in? Om te leren hoe je de leukste bloemen kunt haken en daarna kunt verwerken in andere creatieve projecten? 

Dubbele winactie Bloemen om te haken gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je het boek wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 15 januari middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Het delen van de winacties via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen. Laat het weten in je reactie, als je van deze extra winkans gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten