thrillers van Cargo

5 top thrillers van Cargo Uitgeverij

WINACTIE: Wil jij een Epub met keuze uit 5 top thrillers van Cargo winnen?

Met Sinterklaas en kerst snel voor de deur is het leuk om zelf een beetje voor “Sinterklaas” te mogen spelen op Onlybyme. Daar we zelf mega veel boeken aangeboden krijgen om te recenseren is het vooral leuk om zo tegen de feestdagen onze trouwe lezers en volgers te belonen met een cadeautje. Zit jij straks in de kerstvakantie te lezen in één van deze toptitels?

Cargo Uitgeverij wil graag meewerken aan onze cadeaugedachte en stelt 5 Epubs naar keuze beschikbaar:

  1. Michael Robotham – Verwachting
  2. Robert Harris – Munchen 1938
  3. Jo Nesbo – De Dorst
  4. Boris Dittrich – Halszaak
  5. Ian McGuire – Het Noordwater

De thrillers van Cargo alle 5 uitgelicht!

Graag lichten we deze 5 toptitels beknopt voor je uit. Dit om je te helpen een keuze te maken indien je mee wilt doen aan deze ‘cadeau’ actie.

Michael Robotham – Verwachting

Robotham Verwachting

Verwachting is (nog) niet gelezen door ons recensententeam.

De beknopte omschrijving zoals bij de uitgeverij weergegeven:

Het leven dat ze wil, is niet van haar.

Agatha en Meghan zijn allebei zwanger en leven in dezelfde stad. Maar dat is dan ook het enige dat hen bindt. Meghan leidt haar perfecte leven met liefhebbende man en prachtige kinderen, terwijl Agatha na een zware werkdag wanhopig bij de telefoon zit te wachten op een berichtje van haar vriend, de vader van haar aanstaande kind.
Toch worden de beide vrouwen vriendinnen en steunen ze elkaar tijdens hun zwangerschap. Terwijl Agatha een leven verzint dat mooier is dan de werkelijkheid, is ook Meghan niet zo perfect als ze lijkt; ze probeert zaken geheim te houden voor haar man. Al snel zullen de levens van de twee vrouwen op een gevaarlijke manier met elkaar verknoopt raken, tot er geen weg terug meer is.

Robert Harris – Munchen 1938

Harris Munchen 1938 HR

München is een oorlogsthriller. De uitgeverij geeft de volgende beknopte omschrijving:

September 1938. Hugh Legat maakt carrière bij de Britse diplomatieke dienst; hij werkt op 10 Downing Street als privésecretaris voor premier Neville Chamberlain. In een laatste poging om de wereldvrede te redden, vliegen de Britten naar München om daar tijdens een cruciale conferentie te onderhandelen met Hitler, Mussolini en de Franse premier Daladier.
Tien jaar daarvoor was Hugh tijdens zijn studie in Oxford goed bevriend met een jonge Duitser. Hugh weet niet dat Paul von Hartmann tegenwoordig voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn werkt en dat hij in het diepste geheim lid is van het verzet tegen Hitler. Hugh en Paul hebben al jaren geen contact gehad, maar in de volgende vier dagen zullen hun levens elkaar kruisen, met dramatische gevolgen voor de toekomst van Europa.

Jo Nesbo – De Dorst

NESBO De dorst

Barbara: ‘De dorst’ was voor mij door de duivelse draai richting vampirisme een zalige ontmoeting met Jo Nesbo als thrillerauteur. Nesbo staat nu dan ook direct tussen mijn favorieten. De eerdere boeken in de Harry Hole reeks staan dan ook direct op mijn leeslijst.

Lees onze volledige recensie: Recensie De Dorst, Jo Nesbo

Inmiddels hebben we meerdere delen van de Harry Hole serie gerecenseerd. Lees alle aanwezige recensies via de volgende link: Boeken Jo Nesbo.

Verder kan ik verklappen dat aan het eind van deze maand de nog ontbrekende recensies van de Harrry Hole serie verschijnen met elk een winactie. 😉

Boris Dittrich – Halszaak

Dittrich Halszaak

Antoinette: Het boek is een aanrader voor mensen die graag auteurs van eigen bodem lezen, houden van snelheid, korte hoofdstukken, actuele onderwerpen en vooroordelen.

Boris heeft met dit boek een sterk verhaal geschreven dat nog steeds onderwerp van de dag is. Ik heb Halszaak in een weekend uitgelezen. Ik bleef maar nadenken waarom Onno omgebracht moest worden want ondanks dat het verhaal een bepaalde richting op ging, had ik dit eind niet geheel zien aankomen.

Wat mij betreft is dit een sterk boek met krachtige onderwerpen dat in een goed verhaal gegoten is.

Lees onze gehele recensie: Recensie Halszaak, Boris O. Dittrich

 

 

Ian McGuire – Het Noordwater

McGuire Noordwater

Het Noordwater is een oorlogsthriller. De uitgeverij geeft de volgende beknopte omschrijving:

Jaar 1859.

Patrick Sumner heeft na zijn oneervolle ontslag uit het leger ten einde raad een positie als scheepsarts geaccepteerd aan boord van een walvisvaarder die op weg is naar de poolcirkel. Het is laat in het jaar, en terwijl donker en kou op zee genadeloos toenemen, wordt het zwaar verminkte lichaam van een scheepsjongen gevonden. Sumner gaat op onderzoek uit, en komt op het spoor van Henry Drax: harpoenier, moordenaar, monster. Dan gebeurt het ondenkbare: het schip loopt vast in het ijs en zinkt. Terwijl de doodsbange en wanhopige bemanning tijdens de barre, oneindige nacht probeert te overleven, weet Sumner dat er zich in hun midden een meedogenloze moordenaar schuilhoudt.
New York Times-bestseller en genomineerd voor de Man Booker Prize 2016

Random winnaars met titel naar keuze

Je mag maar één titel noemen in je deelname reactie. Dit wil overigens niet zeggen dat we van 1 boek slechts 1 Epub mogen weggeven. Indien merendeel van de deelnemers hun keuze op hetzelfde boek laten valllen, kan het goed zijn dat een titel meerdere malen wordt getrokken. De trekking is namelijk random.

DOE MEE mee met deze ‘cadeau’  winactie

Wil jij één van deze thrillers van Cargo winnen of cadeau geven met de feestdagen aan een dierbare thrillerliefhebber?

Een afwijkende winactie vraagt om iets afwijkende deelname voorwaarden:

Verplicht:

  • Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven op het winnen van een ‘Epub naar keuze’ is reageren onder dit bericht (met naam en geldig mailadres) voldoende. Let er wel op dat je aangeeft van welke titel je graag de Epub zou ontvangen.

Extra veel winkans:

  • Uiteraard worden onze vaste volgers beloond. Volg jij Onlybyme via Facebook en deel je deze winactie door, dan maak je extra veel kans op een Epub. Bij het random kiezen wordt bewust rekening gehouden met doordelen, likes en tags. Nadat de random winnaars zijn getrokken wordt gekeken of minimaal 3 winnaars deze cadeau-actie hebben door gedeeld. Dit om er zeker van te zijn dat er een extra beloning plaatsvindt voor de extra moeite die is genomen om de winactie onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk thrillerliefhebbers.
  • Deze winactie eindigt op zondag 10 december middernacht. De winnaars worden via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten