30 jaar geleden al een hit en nu nog steeds!

Dertig jaar geleden was ik bijna 8 jaar oud en ik wilde zó graag een My Little Pony. ‘Iedereen’ speelde ermee, althans dat was mijn grootste argument naar mam, om haar over te halen mij er ook ‘eentje’ te gunnen. Helaas was mam sterk, erg sterk! Ik had immers net een ‘ander’ hot item van die tijd gekregen, maar wat heb ik vaak voor de schappen van die vrolijke paardjes gestaan, met een verlangende blik.

IMG_3835

My Little Pony

Destijds begon de hype met een 6-tal pony vriendinnetjes, gebaseerd op de creaties van de Amerikaanse illustratrice Bonnie Zacherle. Daarbij is het niet gebleven, in de decennia daarna volgden er nog vele variaties en nu stel ik deze lieve schatten aan jullie voor!

IMG_3839

Dochterlief was helemaal verheugd, toen er vandaag een schattig roze paardje uit het pakketje tevoorschijn kwam!  Gelijk werd er mee gespeeld! Mama mocht nog ‘net’ een paar foto’s schieten, daarna had ze geen tijd meer en werd het paardje overal mee naar toe genomen, om haar voor te stellen aan haar nieuwe thuis. Erg schattig om te zien! De magische paardenvriendjes hebben nog steeds een enorme aantrekkingskracht op kinderen, dat is hier gelijk duidelijk. Riana vond het gewoon jammer, dat mama zei dat haar nieuwe vriendinnetje niet mee mocht naar papa, dit weekend. Ik moest beloven er goed voor te zorgen, in haar afwezigheid.

IMG_3829

Tip: een leuk geprijsd Sint Cadeautje!

Wat ik zelf heel leuk vind, aan deze kleine versie van My Little Pony- Pony Friend Asst, is de vriendelijke prijs die het schattige paardje heeft. Voor al € 5,99 heb je een leuk cadeautje in huis, voor de naderende Sinterklaas of een verjaardag met gegarandeerd succes bij de ontvangster!

My Little Pony is dé successtory van Habro.nl, voor wat betreft meisjesspeelgoed, de afgelopen 3 decennia. Naar verwachting komt daar nog zeker een decennia bij! Zo zijn er ook andere varianten van deze magische Little Pony verkrijgbaar in grotere verpakkingen. Een selectie van 67 soorten My Little Pony vriendinnetjes, is via de link te bezichtigen. Probeer daar maar eens een keuze uit te maken. Eén geluk heb je, het kan bijna niet fout, gezien de schattige uitstraling met mega aantrekkingskracht.

Disclaimer: Habro.nl heeft een My Little Pony beschikbaar gesteld.

Comments

 1. Marga says:

  Ja die waren echt leuk, 30 jaar geleden was ik 22 en ook ik vond ze leuk..haha..en nog steeds!
  Leuk dat je dochter er nu 1 heeft doordat jij blogt 🙂

  1. Barbara says:

   Ja dat is leuk, zij helemaal gelukkig en mama blogt wel!

 2. marjon says:

  Ja, ik had ze ook! Met een huis erbij een klein meisje genaamd Megan geloofde ik.My Little pony blijft idd leuk. Spelen, de haren van het paardje kammen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.