Zou Cameron dat echt gedaan hebben?

#Piggate gaat los op twitter!

Dit voorval is gewoon te grappig om niet over te bloggen. Terwijl ik in Google op zoek was naar wat er aan nieuws te vinden was, kwam ik bij de #Piggate van Premier Cameron uit.

Cameron en zijn #Piggate

Premier Cameron zou vroeger als student zijn geslachtsdeel in een dood varken hebben gestopt als onderdeel van een ontgroeningsritueel. Dit wordt beweerd door de mensen die een ongeautoriseerde biografie over zijn leven schrijven. Ik gok dat meneer Cameron ‘not amused’ is met deze zeer persoonlijke aandacht. Op Twitter gaat het dan ook al de gehele dag goed los.

Foto’s die opduiken van Premier Cameron in de buurt van varkens komen nu ineens in een heel ander daglicht te staan. Ook zouden er destijds foto’s zijn gemaakt van het voorval, beweren de boze tongen. Deze zijn echter nergens opgedoken. Een grote publiekstrekker voor die biografie dus, die waarschijnlijk met een sisser zal aflopen, maar de betrokkene toch beschadigd. Bewijzen dat het niet is gebeurd, is immers zo goed als onmogelijk.

Echt weer iets voor de UK, zulke smakelijk verhalen horen wij hier over onze politici zelden. Zijn de journalisten hier zo mak en onder de duim of de politici zo braaf?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten